Oplossingen!

Wij baseren onze verpakkingsoplossing op de kwetsbaarheden van uw product. Daarnaast bepalen functionele eisen bijvoorbeeld de manier waarop de verpakking geopend moet worden of welke vorm en afwerking wordt gekozen.

De keten bepaalt de efficiency van uw verpakking

Advies nodig?
productie alverpak 2
innovatie icon 1

Innovaties

Voor stans verpakkingen geldt dat het mes altijd aan twee kanten moet snijden. Een stans verpakking is een goede oplossing voor het verpakken van uw specifieke produkt. Uw verpakking moet efficiënt en kostenbewust gemaakt worden, maar dat mag niet ten koste gaan van de hoogwaardige eisen die u stelt. Op basis van uw product bepalen we samen de vorm en functionaliteit van de verpakking.
dozen bedrukken icon

Dozen bedrukken

Via uw verpakking communiceert u met uw klant. De bedrukking van uw verpakking is dan van grote waarde. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Samen met u bepalen we graag uw keuzes, zodat de verpakking aansluit bij de beleving die u uw klant gunt. Verschillende technieken staan tot uw beschikking, afhankelijk van kleur, vorm en oplage.
opslag logistiek icon

Opslag- en logistiekvragen

Wij hebben een onafhankelijk antwoord op uw opslag- of logistiekvragen. Van fysieke ruimte tot logistieke strategie. De kosten van uw inslag, opslag en uitslag kunnen vaak omlaag. Wij denken graag met u mee, op zoek naar de beste ‘warehousing’ voor uw specifieke situatie: centraal, decentraal, in consignatie, dat is aan u. Food of non-food, in heel Nederland hebben wij een netwerk van mogelijkheden voor u beschikbaar.