Certificeringen

Met onze certificeringen garanderen wij onze klanten dat we producten leveren volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden op het gebied van duurzaamheid, milieu en voedselveiligheid binnen de verpakkingsindustrie. Wij voldoen aan alle wet-regelgeving.

FSC

Bij Alverpak nemen wij graag onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom is het bij ons mogelijk om verpakkingen te laten produceren met duurzaam FSC®-karton. Zo weten we zeker dat een gekapt bos weer in ere wordt hersteld. Ons golfkarton leeft daarom vaak haar zoveelste leven, maar levert niets in op kwaliteit en gebruiksgemak.

ISO9001

Bedrijfsprocessen kunnen altijd beter en efficiënter. Het verbeteren hiervan is een kunst die we ons daarom de afgelopen jaren eigen hebben gemaakt. Sinds november 2017 zijn we dan ook ISO9001-gecertificeerd. Een certificaat waar we trots op zijn! Bij Alverpak kijken we dus altijd wat er anders en beter kan. Altijd in uw voordeel!

BRC

Veiligheid van voedingsmiddelen vormt al decennialang een primair punt van aandacht voor wereldwijd actieve organisaties. Bij Alverpak nemen wij dan ook voedselveiligheid serieus voor onze klanten in de foodsector. Doormiddel van dit BRC-certificaat van het British Retail Consortium laat Alverpak deze betrokkenheid graag zien!