Offset bedrukkingen

De bekende offset-techniek levert nog steeds spetterende resultaten op. Heeft u een verpakking op het oog met fotografische beelden en een hoogwaardig klantcontact, dan is dit uw druktechniek. Elke denkbare kleur is toepasbaar, tot en met zilver en goud. Afwerking met een lak, mat/glanslaminaat, spot UV of foliedruk maakt de verpakking helemaal af. Om u te helpen bij uw keuzes, rekenen en tekenen wij u graag de mogelijkheden voor.

Flexo bedrukkingen

Flexo directdruk is het meest geschikt voor de grotere oplages. Deze techniek kan een simpele 1 kleurs bedrukking zijn. Maar ook meerkleuren druk welke een offset uitstraling inclusief glans effect benadert. Het gaat om de boodschap en functionaliteit welke de verpakking moet uitstralen. Een heldere (witte) ondergrond zorgt (altijd) voor het beste resultaat, de door ons gebruikte inkt is milieuvriendelijk. De wat hogere opstartkosten worden verantwoord door de lage drukkosten per stuk, bij grote oplages. Onze mensen helpen u graag om uw digitale ontwerpen geschikt te maken voor Flexo bedrukking.

Pre Printed Liner

Pre Printed Liner biedt ongekende mogelijkheden. Deze techniek is geschikt voor zeer grote oplages. Hier wordt niet het karton zelf bedrukt, maar een papieren laag die later op het karton bevestigd wordt. U heeft de keuze uit verschilende (gecoate) papiersoorten, zodat uw verpakking er altijd perfect uitziet. Ook deze methode is 100% milieuvriendelijk.

Digitale bedrukkingen

Digitale bedrukking is geschikt voor kleine oplages. De opstartkosten zijn relatief laag, de stuksprijs wat hoger. De digitale technologie staat u toe om elke mogelijke afbeelding op uw verpakking te plaatsen. Voor hoogwaardig contact met uw klant biedt digitale bedrukking de mogelijkheid om kleine oplages in veschillende uitvoeringen te testen, alvorens over te stappen op druktechnieken die goedkoper zijn voor grote oplages. Dan weet u zeker dat u de juiste bedrukking kiest.

Enkele verpakkingsvoorbeelden

Al jaren produceert Alverpak op maat gemaakte verpakkingsdozen met hoogwaardige offset-, flexo- en digitale bedrukkingen. Blader door onze voorbeelden om beter te begrijpen wat Alverpak voor u kan produceren. U zou bij ons moeten komen als u een perfecte en unieke aangepaste doos nodig heeft voor uw consumentenproduct!
De producten met hun handelsmerken, behoren allemaal toe aan hun respectieve eigenaars.

Oplossingen

Wij baseren onze verpakkingsoplossing op de kwetsbaarheden van uw product. Daarnaast bepalen functionele eisen bijvoorbeeld de manier waarop de verpakking geopend moet worden of welke vorm en afwerking wordt gekozen.
Onze producten