Dozen bedrukken

Via uw verpakking communiceert u met uw klant. De bedrukking van uw verpakking is dan van grote waarde. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Samen met u bepalen we graag uw keuzes, zodat de verpakking aansluit bij de beleving die u uw klant gunt. Verschillende technieken staan tot uw beschikking, afhankelijk van kleur, vorm en oplage.

Uw verpakking communiceert met uw klant.
Het is uw visitekaartje

Advies nodig?

Offset

De bekende offset-techniek levert nog steeds spetterende resultaten op. Heeft u een verpakking op het oog met fotografische beelden en een hoogwaardig klantcontact, dan is dit uw druktechniek. Elke denkbare kleur is toepasbaar, tot en met zilver en goud. Afwerking met een lak, mat/glanslaminaat, spot UV of foliedruk maakt de verpakking helemaal af. Om u te helpen bij uw keuzes, rekenen en tekenen wij u graag de mogelijkheden voor.

Flexo bedrukkingen

Flexo directdruk is het meest geschikt voor de grotere oplages. Deze techniek kan een simpele 1 kleurs bedrukking zijn. Maar ook meerkleuren druk welke een offset uitstraling inclusief glans effect benadert. Het gaat om de boodschap en functionaliteit welke de verpakking moet uitstralen.

Pre Printed Liner

Pre Printed Liner biedt ongekende mogelijkheden. Deze techniek is geschikt voor zeer grote oplages. Hier wordt niet het karton zelf bedrukt, maar een papieren laag die later op het karton bevestigd wordt. U heeft de keuze uit verschilende (gecoate) papiersoorten, zodat uw verpakking er altijd perfect uitziet. Ook deze methode is 100% milieuvriendelijk.

Digitale bedrukking

Digitale bedrukking is geschikt voor kleine oplages. De opstartkosten zijn relatief laag, de stuksprijs wat hoger. De digitale technologie staat u toe om elke mogelijke afbeelding op uw verpakking te plaatsen. Voor hoogwaardig contact met uw klant biedt digitale bedrukking de mogelijkheid om kleine oplages in veschillende uitvoeringen te testen, alvorens over te stappen op druktechnieken die goedkoper zijn voor grote oplages. Dan weet u zeker dat u de juiste bedrukking kiest.
Bekijk enkele verpakkingsvoorbeelden