Transport- & verzendverpakkingen

Wij baseren onze verpakkingsoplossing op de kwetsbaarheden van uw product. Daarnaast bepalen functionele eisen bijvoorbeeld de manier waarop de verpakking geoepend moet worden of welke vorm en afwerking wordt gekozen. Stapeldozen krijgen een antislip-laagje, kwetsbare producten een opening die geen snijwerk vraagt.

Alverpak ontwikkeld en levert transport- & verzendverpakkingen van 0,1 t/m 1,5 m3 inhoud voor de Non-food en Food producenten.

Uitvoeringen worden bepaald door het gewicht van het te verpakken product, de opslag (stapelen) voor verzending, de transportweg (bepaald door het transportmiddel, de auto, train, boot of vliegtuig en door de ontvanger van de producten).

Bij de ontvanger zullen ongetwijfeld eisen/wensen zijn ten aanzien van het verwerken van het product, dit kan ook “verkopen” zijn. (Importeur die een product dient af te stemmen voor de locale markt/bestemmingen).
Zie onze afbeelding voor enkele toepassingen. Bij grote afmetingen en zware producten dient een functioneel pallet toegepast te worden.

Uw verpakking wordt mede bepaald door de manier van transport.